İZMİR / KARŞIYAKA - Cumhuriyet İlkokulu

E TWİNNİNG PROJELERİNDEN OKULUMUZA 4 ÖDÜL...

Okulumuzda 2022/2023 eğitim öğretim yılında e Twinning projesi çalışmaları yapan okulumuz psikolojik danışmanı Neslihan Nefesoğlu ve 4/B sınıf öğretmeni Berran Şahin ödüle layık görüldü.Neslihan Nefesoğlu'nun hazırladığı ve İtalya ile çalıştığı "How Do We Feel Together" projesi en iyi 30 projeden biri seçilmiştir.Proje e Twinning 2023 Proje ekibinin kitabında  yer alacaktır. Ayrıca Ulusal Kalite Etiket ödülü almıştır.

4/B sınıfı öğretmeni Berran Şahin'in katıldığı Moldova ve Romanya ile çalıştığı "Mens Sana in Corpore Sano"projesi, Slovakya ile çalıştığı "Traditions in My Village" projesi, Portekiz ve Yunanistan ile çalıştığı "A Challenge a Month Makes Your Day!" projeleriyle 3 tane Ulusal Kalite Etiket ödülü almıştır.

Yayın: 11.11.2023 - Güncelleme: 11.11.2023 10:53 - Görüntülenme: 107